Beloning

Wanneer je deelneemt aan Spitsfietsen, word je beloond voor elke dag dat je de fiets gebruikt en dus niet met de auto rijdt in de ochtend- en/of avondspits in onze regio. Om deel te nemen heb je alleen een (iPhone of Android) smartphone nodig waarop je de Spitsfietsen app hebt geïnstalleerd. En een fiets natuurlijk!

Deze prijzen worden elke maand verloot:

  • 1e prijs: iPad t.w.v. € 500
  • 2e prijs: 2 x weekend weg bon t.w.v. € 250
  • 3e prijs: 3 x Wehkamp bon t.w.v. € 100
  • 10 x krachtige powerbank (à € 7,50)

Eerdere iPad-winnaars kunnen niet nogmaals een iPad winnen. Eerdere powerbank winnaars kunnen niet nogmaals een powerbank winnen.

Anke

Anke woont in ’s-Heerenbroek. Zij werkt in het Isala ziekenhuis. Zij werkt 4 dagen per week en begint iedere werkdag om 08:15 uur.

Anke fietst al vanaf het begin mee met Spitsfietsen. Eerst voor geld, waarmee ze in totaal € 210 verdiende. Nu voor loten.

Anke woont 11 kilometer van haar werk. Ze gaat 2 dagen per week op de fiets. Deze maand fietst ze 48 loten bij elkaar (8 fietsdagen x 6 loten). Ze hoopt dat ze een lekker weekendje weg wint.

Ferry

Ferry woont in Wipstrik in Zwolle. Hij werkt vijf dagen in de week bij de gemeente Zwolle. Hij start zijn werkdag elke dag om 08:30 uur. Soms gaat Ferry met de auto, soms met de bus, soms met de fiets. De woon-werkafstand met de fiets is 2,5 km.

Door te fietsen met de Spitsfietsen-app spaart hij loten voor de loterij. De eerste drie maanden, helaas geen prijs. Maar in januari, dacht Ferry, maak ik meer kans. Dus hij heeft in januari vaak de fiets gepakt. En ja hoor, eind januari heeft hij geluk in de loterij: hij wint een iPad!

Wat kun je verdienen?

In de app kun je zien hoe je beloning oploopt. Het totaal aantal te verdienen loten of euro’s hangt af van je fietsafstand en het aantal dagen dat je met de fiets naar je werk hebt gereden in de desbetreffende maand.